Norsk lokalavis på nett med Roxen

Bydelsavisen Fanaposten, som dekker søndre del av Bergen, er siste tilskuddet på Roxens økende kundegrunnlag i Norge. 

Ståle Melhus, ansvarlig redaktør i Fanaposten

This press release is also available in English

- Allerede etter første demonstrasjon var det klart for oss at Roxen var akkurat hva vi var på jakt etter, sier ansvarlig redaktør i Fanaposten, Ståle Melhus. 

- Systemet er intuitivt og nesten selvforklarende, så for våre journalister var det enkelt å komme i gang med produksjon i Roxen, fortsetter Melhus.

Fanaposten lanserte sin nye nettside i dag på Roxen News Website, og har dermed integrert hele sin redaksjonelle produksjon i alle kanaler.

- Vi ønsker Fanaposten velkommen til vår voksende gruppe av lokale mediehus, sier Per Østlund, administrerende direktør i Roxen. 

- Lokalaviser vil alltid være høyt verdsatt i sine nærområder, vi setter vår ære i å utvikle verktøy for dem som er effektive og enkle å bruke, avslutter Østlund.

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte:

Per Östlund, CEO
Roxen AB
M: +46 732 30 30 13

per.ostlund@roxen.com

Ståle Melhus, Editor-in-chief
Fanaposten
+47 982 17 445

stale.melhus@fanaposten.no

Om Roxen

Med utgangspunkt i sin prisbelønte og kraftige programvare for innholdsstyring, Roxen Enterprise CMS, utvikler Roxen nettbaserte redaksjonelle verktøy og innholdsstyringsverktøy for publikumsengasjement og publisering i flere kanaler. Verktøyene brukes i medieorganisasjoner, og blant selskapets kunder er Shaw Media (USA), TC Transcontinental Media (Canada), Direktpress (Sverige), Metrojournal (Storbritannia), Metro International (int.), NHST Media Group (Norge), Pagemasters (Australia), ADP (Nederland), Princeton University (USA) og Verizon (USA). 

Roxen ble etablert i 1994 og er kåret til et av Europas mest innovative teknologiforetak. Hovedkontoret og utviklingsavdelingen ligger i Linköping i Sverige. Roxen har også kontorer i Stockholm, Amsterdam og New York. Du finner mer informasjon på www.roxen.com