Roxen lanserer Roxen CMS 17 – med store forbedringer innen brukervennlighet

Det er rundt 20 år siden Internett-pioneren Roxen lanserte den første versjonen av sitt CMS for nettsteder. Roxen CMS 17 er den siste versjonen av selskapets flaggskipsprodukt. Den gir brukerne et nytt redigeringsprogram og et grensesnitt med ny design. En oppdatert kjernearkitektur sørger for bedre ytelse uten at det går utover den enestående robustheten, skalerbarheten og sikkerheten som plattformen er kjent for.

Rediger innhold og metadata uten noen kunnskap om web-programmering.

Siden redaktøren har et intuitivt grensesnitt som hjelper deg å oppnå dine oppgaver raskt.

Dra nytte av innebygde verktøy for arbeidsflyt for å koordinere oppgaver i et team.

Innføringen av den nye versjonen hos eksisterende kunder er allerede i gang, og også nye kunder skal snart ta i bruk den nye plattformen.

– Roxen har en lang, ubrutt og overbevisende tradisjon som utviklere av Roxen CMS, en plattform som brukes verden over av kunder som har komplekse nettsteder med mye trafikk. Når vi lanserer en ny versjon, må vi leve opp til svært høye standarder og forventninger, sier Per Östlund, CEO i Roxen

CMS 17 byr på store forbedringer innen brukervennlighet. Vanlige redigeringsoppgaver er blitt enklere, og det er lettere å finne eksisterende funksjoner. Den nye versjonen gir brukerne umiddelbare fordeler, og verken innhold eller maler må gjenopprettes etter oppgraderingen. Plattformen er velkjent og intuitiv, noe som gir en smidig overgang.

– Det første du legger merke til ved Roxen CMS 17, er de store forbedringene i grensesnittet. Sideredigeringsprogrammet er det som blir mest brukt, og takket være forbedringene kan brukerne gjøre mer på mindre tid, fortsetter Per Östlund.

– I tillegg består den nye versjonen av viktige oppgraderinger når det gjelder ytelse og kjernefunksjonalitet. Dette gjør den til en ideell utviklingsplattform for partnerprodukter som Bright Answers' verktøy AppBuilder, som brukes til rask utvikling av web-apper, konstaterer Per Östlund.

– Denne versjonen er resultatet av mange års arbeid ved FoU-avdelingen vår, og jeg er kjempestolt over at det endelige resultatet nå er på vei til kundene våre. Fra de oppgraderte interne komponentene, for eksempel den medfølgende MariaDB-databasen og den oppdaterte SSL-krypteringen, til det stilige utseendet og den effektive arbeidsflyten – jeg tror vi har funnet en perfekt balanse og laget den beste versjonen hittil, sier Jonas Walldén, CTO i Roxen.

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte:

Per Östlund, CEO
Roxen AB
M: +46 732 30 30 13
per.ostlund@roxen.com

Om Roxen

Med utgangspunkt i sin prisbelønte og kraftige programvare for innholdsstyring, Roxen Enterprise CMS, utvikler Roxen nettbaserte redaksjonelle verktøy og innholdsstyringsverktøy for publikumsengasjement og publisering i flere kanaler. Blant selskapets kunder er Shaw Media (USA), NHST Media Group (Norge), TC Transcontinental Media (Canada), Direktpress (Sverige), Metrojournal (Storbritannia), Metro International (int.), Pagemasters (Australia), ADP (Nederland), Alaska University (USA), Princeton University (USA), RTL Nederland (Nederland) og Verizon (USA). 
 
Roxen ble etablert i 1994 og er kåret til et av Europas mest innovative teknologiforetak. Hovedkontoret og utviklingsavdelingen ligger i Linköping i Sverige. Roxen har også kontorer i Stockholm, Nederland og USA. Du finner mer informasjon på www.roxen.com