Dansk regionalavis live på Roxen

Lokalavisen Folketidende, der dækker Lolland-Falster, er den seneste udvidelse af Roxens voksende kundebase i Skandinavien.

Folketidendes nyhedsredaktør David Arnholm (til venstre) og redaktionssekretær Jakob Poulsen arbejder på det nye redaktionelle system. Foto: Claus Hansen

Med et eksisterende redaktionelt system og et workflow, der ikke var gearet til at opfylde en moderne medievirksomheds udfordringer, var Folketidende besluttet på at give journalisterne opdaterede værktøjer og samtidigt implementere det mest effektive workflow – det hele for at betjene deres lokalsamfund bedre og levere mere indhold på flere kanaler uden at forøge omkostningerne.

Efter en grundig undersøgelse af markedet, som strakte sig over næsten et år, faldt valget på svenske Roxen til levering af produktionsplatformen til print og web, mens konsulenter fra norske TikkTakk blev ansat til at designe og implementere det mest effektive workflow ved anvendelse af en række smarte og fleksible skabeloner, som gør det muligt for journalisterne at tilbringe mere tid uden for huset og skabe flere og bedre artikler.

Efter en kort - men effektiv - installationsproces, der afsluttede det skandinaviske samarbejdsprojekt, er alle Folketidendes titler nu live på Roxen.

  • “Med den nye teknologi og med et workflow, hvormed vores journalister kan bruge mere tid på dét, der betyder noget - lokalt indhold, som er relevant for vores læsere, er vi nu godt rustet til at opfylde nuværende og fremtidige krav fra læsere og annoncører i de lokalsamfund, vi betjener”, siger Jan Holmboe, Folketidendes administrerende direktør
  • “I Skandinavien har Roxen allerede en stærk kundebase i Sverige og Norge, men Folketidende er den første større lokale medievirksomhed i Danmark, der skifter til Roxen, og vi er meget tilfredse med at byde dem velkommen i familien”, siger Per Östlund, Roxens administrerende direktør.
  • “Vi ved, der er andre lokale nyhedsgrupper i Danmark med et ønske om at bringe deres teknologi og workflow up to date, og vi ved, at vores omkostningseffektive løsning passer meget godt”, afslutter Per Östlund.

For flere informationer kan du kontakte

Per Östlund, CEO
Roxen AB 
M: +46 732 30 30 13

per.ostlund@roxen.com

Jan Holmboe, CEO
Lolland-Falsters Folketidende A/S
+45 27883400

jah@ftgruppen.dk

Om Folketidende
Lolland-Falsters Folketidende A/S blev grundlagt i 1874, og er den førende nyhedsvirksomhed på Lolland-Falster med avisen Folketidende og 
www.folketidende.dk, som de førende produkter. Gruppen udgiver også en række ugeaviser og magasiner til læsere i en række nærliggende lokalområder. Radiostationen Radio Sydhavsøerne med daglige udsendelser er også en del af gruppen.

Om TikkTakk
TikkTakk er en norsk konsulentvirksomhed, der har specialiseret sig i procesarkitektur vedrørende optimering af workflow og implementeringen af skabelondrevet produktion til mediehuse i Europa og Amerika.
http://www.tikktakk.no